Hjem

Personligt sikkerhedsudstyr til alle brancher

Vi forhandler personligt sikkerhedsudstyr i et bredt og varieret sortiment. Sikkerhedsudstyret i innovativt design er udviklet så alle former for arbejde dækkes ind.
Lige fra den professionelle håndværker til produktion og industri af forskellig art. Servicefag, plejesektoren, den offentlige sektor og det liberale erhverv. Samt offshore og rederi.
Produkterne er 100% gennem testede og certificerede, og produktionsstederne er nøje udvalg, da kun det bedste er godt nok.

Vi er der for dig

Vi sætter stor pris på en god dialog omkring udvalg og leverancer af personligt sikkerhedsudstyr til netop dig, og vi er klar ved telefon +45 2185 8609 samt +34 619 827 704 og på e-mail info@comtex-b2b.com

Ny hjemmeside

Vor hjemmeside er ved at blive re-designet, og vi beklager derfor at kun et begrænset udvalg af vort store sortiment af personligt sikkerhedsudstyr er synligt. Men kontakt os og vi fremsender informationer på de ønskede produkter direkte til dig.

Produkterne

Vort personlige sikkerhedsudstyr består af: rygbælter, håndledsstøtter, bandager, sikkerheds-handsker, værktøjssikring, faldsikringsudstyr, værktøjs opbevaring samt beklædning til ekstrem kulde og varme.